|
|||||||
| Регистрирај се | Правилник | Листа на членови | Календар | Означи ги како прочитани |
![]() |
|
|
Разгласи | Алатки за тема | Прикажување |
|
|
#2 (линк) |
|
Модератор
|
Друже јас ако почнам да набројувам што се имам инсталирано на компјутеров,серверот на кој што е поставен форумов има да се сруши.Стесни малку кругот.
Инаку неопходни ми се Autodesk AutoCAD Architecture 2009;Photoshop CS3 Extended;3D Studio Max;Firefox;uTorrent;Windows Live Messenger 9;NOD 32 3.0.642.0;Microsoft Office 2007....и не гледам некои други без кои ептен би неможел да функционирам
|
|
|
#3 (линк) |
|
Администратор
Зачленет: Mar 2008
Локација: 127.0.0.1
Хороскоп:
Близнаци
Мислења: 614
Заблагодарил/а: 11
Заблагодарен/а:31
Блог Теми: 1
|
друже ти само пишувај има пуно на сервер
го делам со уште еден он хостувал само една статичка страна од ~10МБ а јас неколку и овој форум 8GB Disk Space 3200GB Monthly Traffic јас утре ке напишам шо се имам тука позз |
|
|
|
|
#4 (линк) |
|
Модератор
|
Напишано од DB
шефе тоа беше само на шала.Инаку баш импресивно.(е сеа мора да се зголеми лимитот за закачување за да можеме и музиче нешто да ставаме директно тука)Инаку поентата ми беше дека ок е да ги напишам најкористените и најнеопходните,но тука имам премногу софтвер инсталирано што ми се наоѓа во разни случаеви,што би ми земало многу време да набројувам
|
|
|
#5 (линк) |
|
Преведувач
|
Све и свашта... Да почнам со офис, фотошоп, сите програми за праење имиџ, бит торент, БС плеер, NERO, AutoCAD, Solidworks, Guitar Pro, E jay, Frooty Loops, Cubase, PES 2008
, CS 1.6 , Google Earth..... сигурно има уште 2 пати по толку ама овие први на памет ми доагаат...
|
|
|
#6 (линк) |
|
Модератор
|
Напишано од riZzla
Колку неможам да се вклопам во Solidworks,се случува некогаш ептен да ми треба и тогаш се ми е смрт. Инаку еве некој што прави музиче.Се отвара топик за ова,па да споделиме некои проекти.
|
|
|
#12 (линк) |
|
Администратор
Зачленет: Mar 2008
Локација: 127.0.0.1
Хороскоп:
Близнаци
Мислења: 614
Заблагодарил/а: 11
Заблагодарен/а:31
Блог Теми: 1
|
Некои зборови од англиски не се преведуваат како што се слушаат
пишувајте ги на латиница јас имам Adobe CS3 (Цел Design Пакет) Pidgin, WinSCP, VLC, XMPlay OpenOffice, FastStone, Mozilla, Real GIF Optimizer, XAMPP овие се оние кои ги корисрам секојдневно имам још некои али не ми текнува во моментот. и се е бесплатно освен Adobe за кој нема замена GIMP не е довоно добар и професионалан како него |
|
|
|
|
#15 (линк) |
|
0(n *(k-log n^2))
|
На 20 Gb хард диск имам снимено: Kaspersky 6, Winamp, CorelDRAW Graphics Suite 12, SWiSH max, Opera, Skype, CAVIR Script, Corel Painter 9, AdobePhotoshop 7 (CS 2 и 3 бавни ми се), Yahoo SiteBuilder, Nvu, CoffeeCup HTML Editor 2008, Easy Button & Menu Maker, Flash Website Design, WYSIWYG Web Builder 5, Mozilla Firefox, Web Page Maker V2, DAEMON tools, My Lockbox итн...
|
|
#17 (линк) |
|
Модератор
|
Mozilla,Corel Draw,Winamp,Avg Anti Spyware,Your Uninstaller,uTorrent,Lime Wire,Web Page Maker,Du Meter,mIRC,Wondershare Flash SlideShow Builder,WinRar .....
Ги има многу што ги немам инсталирано како Фотошоп , Dreamweaver .... и тн тн други потребни програми
|
![]() |
| Алатки за тема | |
| Прикажување | |
|
|