|
|||||||
| Регистрирај се | Правилник | Листа на членови | Календар | Означи ги како прочитани |
![]() |
|
|
Разгласи | Алатки за тема | Прикажување |
|
|
#2 (линк) |
|
Администратор
Зачленет: Mar 2008
Локација: 127.0.0.1
Хороскоп:
Близнаци
Мислења: 614
Заблагодарил/а: 11
Заблагодарен/а:31
Блог Теми: 1
|
Avira слабо ги индексира вирусите има некои кои се неколку месеци стари а она не ги препознава
додека со NOD сум многу задоволен исто така со Kasperski а моментално не користам никаков ![]() |
|
|
|
|
#10 (линк) |
|
Преведувач
|
Касперски... Дефинитивно најдобар.. Ако ова не најде ништо, стварно нема ништо у компјутерот...
Е сеа, не е добар за слаби конфигурации, пошто скенира и кога не правиш скен, па го успорува компјутерот до максимум... Али ако имате добра конфигурација, одма зимајте касперски... И тоа сите ги иам пробано, сите лиценцирани, најдобар ми е шеската... Со секојдневно апдејрување на 6ката, немате гајле...
|
|
#11 (линк) |
|
O(n log n^2)
|
Еве, сега брзо излезе и новата верзија на AVG: AVG AntiVirus Free Edition 8.0 , ви го заштитува компјутерот ( бесплатно ), работи многу побрзо, и е многу по квалитетен, пробајте го, и редовно правете апдејт.
Линк за даунлоад За да можеш да ги видиш линковите мора да имаш 10 или повеќе одговори. Моментално имаш 0. |
|
|
|
|
#14 (линк) |
|
0(n-1)
Зачленет: May 2008
Локација: железара - Скопје
Рангирање:
Нема
Мислења: 11
Заблагодарил/а: 0
Заблагодарен/а:0
|
До сега единствен анти-вирус со кој не сум имал проблеми е Кaspesky. Откога го имам немам проблеми со вируси, ништо не може да помине. Од аспект на Anti-spyware го користам AVG и сум задоволен. До сега не сум имал никакво искоство со АВИРА. Позз
![]() |
| Алатки за тема | |
| Прикажување | |
|
|