|
|||||||
| Регистрирај се | Правилник | Листа на членови | Календар | Означи ги како прочитани |
![]() |
|
|
Разгласи | Алатки за тема | Прикажување |
|
|
#3 (линк) |
|
0(n *(k-log n^2))
|
Доколку сакаш нешто за твојот телефон еве неколку страни на кои се што треба да направиш е да се зачлениш: За да можеш да ги видиш линковите мора да имаш 10 или повеќе одговори. Моментално имаш 0. | За да можеш да ги видиш линковите мора да имаш 10 или повеќе одговори. Моментално имаш 0.
|
|
#8 (линк) |
|
Кума
|
Напишано од don_X00
Имам доволно игри во моб така да го барам само тоа што ми треба а имам и доволно момерија за да си дозволам да снимам тоа што ми е потребно ( 1 GB ).
Кога би немала обрски како сега што ги имам ке видам што има од тој пакет од 1 GB се надевам дека ке најдам некоја интересна и паметна работа што ке ми служи а не било какви глупости да имам по мобилен .
|
|
|
#10 (линк) |
|
Администратор
Зачленет: Mar 2008
Локација: 127.0.0.1
Хороскоп:
Близнаци
Мислења: 614
Заблагодарил/а: 11
Заблагодарен/а:31
Блог Теми: 1
|
hxxp://www.4shared.com/file/26898147/af324251/Mobyexplorer_v21.html
1. инсталирај 2, стартувај Mobyexplorer и оди до локацијата на фајлот кој сакаш да го заштитиш 3. оди Menu>>Protect>>Encyrpt и напиши ја лозинкјата 4. ако сакаш да го отвориш оди преку Mobyexplorer до фајлот оди дo Menu>>Protect>>Decyrpt и напиши ја лозинката тестирано на к301 и к508 али одамна |
|
|
![]() |
| Алатки за тема | |
| Прикажување | |
|
|